Novakid Aboneliklerinde FreeZone'lulara Özel %25 İndirim Fırsatı

08 Aralık 2023

Novakid Aboneliklerinde FreeZone'lulara Özel %25 İndirim Fırsatı

Yabancı dil eğitimi günümüzdeki en önemli konulardan biri. Özellikle de erken yaşta alınmaya başlanan dil eğitimi çocukların ileriki dönemde eğitim aldıkları dile çok daha iyi şekilde uyum sağlamasına yardımcı oluyor. Bu nedenle de ebeveynler çocuklarının dil eğitimini çok daha erken yaşlarda başlatmayı tercih ediyor. Novakid İngilizce kursu bu anlamda anne babaların en sık tercih ettiği dil eğitimi yöntemlerinin başında geliyor. Özel bir oyun yöntemi ile çocuklara İngilizce öğrenmelerinde destek olan Novakid ücretleri de eğitim yöntemi kadar merak ediliyor. Şimdi hep birlikte Novakid’i biraz daha yakından inceleyelim.

 

Novakid Nedir?

Novakid 4-12 yaş arasındaki çocukların İngilizce eğitimi almaları için geliştirilmiş olan online bir platformdur. Novakid’in en önemli özelliği tüm eğitim süreçlerinin tamamen İngilizce şekilde verilmesidir. Yani eğitmenler çocuklarla sadece İngilizce konuşur. 4-12 yaş arasındaki çocukların seviyesine uygun şekilde düzenlenmiş olan oyunlar, çizgi romanlar ve sanal turlar ile çocukların İngilizce’yi en doğru şekilde öğrenmesi amaçlanır. Novakid’de not vermek, gramer tabloları ezberlemek ya da alışılagelmiş olan sıkıcı alıştırmaları yapmak gibi uygulamalar yer almaz. Tüm kurs müfredatı eğitim alan çocuğun seviyesine göre özel olarak hazırlanır. Aynı zamanda Novakid’de eğitim süresince ihtiyaç duyulan tüm materyaller tek bir platform üzerinde yer alır. Bu da çocuğun herhangi bir ders kitabı satın almasına ya da ek uygulamalar indirmesine gerek duyulmayacağı anlamına gelir.

 

Novakid’de bir eğitim seansı ortalama 40 dakika sürer. Bu sürede ilk 5 dakika ders öncesi aktiviteler ve tekrarlar yapılır. 25 dakika boyunca eğitmenler çocuk ile aktif şekilde İngilizce konuşma pratiği yapar ve son 10 dakikada eğitimi gerçekleştirilen konuların pekiştirilmesi için tamamlayıcı oyunlar oynanır. Novakid’de tüm eğitim İngilizce gerçekleştirilir. Çocuklar hiç İngilizce bilmese bile eğitmenlerin profesyonel yaklaşımları, konuya uygun jest ve mimikleri sayesinde çok daha kolay bir şekilde İngilizce eğitime adapte olabilmektedir.

 

FreeZone Novakid Kampanyası

Çocukların İngilizce eğitiminde etkili bir yöntem kullanan Novakid fiyat konusunda da oldukça merak ediliyor. Novakid üzerinden online eğitimlere katılmak için bir Novakid üyeliği oluşturulması gerekiyor. Novakid 3, 6 ve 12 aylık üyelik seçeneklerine sahip. Elbette ki her üyelik farklı şekilde fiyatlandırılmış. Ancak belirli dönemlerde Novakid kampanya düzenleyerek kullanıcılarına indirimli üyelik fırsatları da sunuyor. Novakid’in FreeZone’lular için düzenlediği özel bir kampanya da bulunuyor. FreeZone’lular Novakid aboneliklerinde %25 indirim + 1 ders hediye fırsatından yararlanabiliyor.

 

Novakid indirim kampanyasından yararlanmak isteyen FreeZone müşterileri önce Novakid resmi web sitesi üzerinden bir üyelik oluşturmalıdır. Ardından Yanımda uygulaması içindeki Happy / Fırsatlar Dünyası’nda bulunan Novakid kampanya sayfası içinde yer alan Fırsat Kullan butonuna tıklayarak Novakid indirim kodu edinmelidir. Kampanya dahilinde edinilen Novakid promosyon kodu, Novakid resmi web sitesi üzerinden abonelik satın alımı sırasında kullanılabilir. 30.12.2023 tarihine kadar geçerli olan Novakid indirim kampanyası ile FreeZone müşterileri seçtikleri 3, 6 ya da 12 aylık aboneliklerden birinde %25 indirim + 1 ders hediye kazanmış olur. Eğer sen de 26 yaş altındaysan ancak FreeZone’lu değilsen hemen kendine en uygun tarifeyi seçerek FreeZone’lu ol.

 

Bunun gibi daha bir çok marka ayrıcalığına sahip FreeZone tekliflerini hemen incele!

Teklifleri gör!